Van autoplaatwerk tot auto onderdelen

Hartelijk welkom bij kleine staarman auto onderdelen

Bij Autoplaatwerkhandel Kleine Staarman vraagt u bijna nooit mis en zoekt u meestal met succes naar het ene “onvindbare” onderdeel. Ons professioneel verkoopteam staat tot uw beschikking om u te helpen bij het vinden van het passende onderdeel. Tevens proberen wij er alles aan te doen of het gevonden onderdeel ook daadwerkelijk voor uw type auto geschikt is.

Alle delen worden verkocht als gebruikt, hebben gebruikssporen/krassen, of een reparatieplek en MOETEN geschuurd en gespoten worden, kunststof delen hebben gebruikssporen. Dat betekent dat ALLE bumpers en plaatwerk opnieuw geschuurd en gespoten moeten worden om er als nieuw uit te zien!
Vragen met betrekking tot kleur/ kleurcodes worden NIET beantwoord, omdat ALLE delen in principe opnieuw GESPOTEN MOETEN WORDEN en wij hebben ook geen kleurcode!

OnderdelenLIJN

Wij helpen u graag verder

Bij ons vind u uitsluitend origineel licht- beschadigde en gebruikte onderdelen.

Plaatwerk

Exterieur voor elke type auto.

Op onderdeelnummer

Onze actuele voorraad kunt u vinden op De Onderdelen Lijn.

Onderdelen uit voorraad

Al ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar.

Bumpers en meer

Van verlichting tot bumpers, bij ons vind u het allemaal.

Op zoek naar een onderdeel?

Wij helpen u bij het vinden

Wij controleren graag voor u of wij het gewenste onderdeel op voorraad hebben. Omdat wij zeker willen zijn dat wij u het juiste en passende onderdeel verkopen, kunt u alleen telefonisch, per e-mail of op locatie bestellen.

Neem contact op

Snel en eenvoudig gevonden!

WAT ONDERSCHEID ONS VAN EEN COLLEGA BEDRIJF?

Bij ons vindt u uitsluitend origineel licht- beschadigde, herstelde en gebruikte onderdelen. Wat betekent hersteld? Bumpers waar een bevestiging van af is of waar een scheurtje in zit of een koplamp waar van een bevestiging af is /ontbreekt, worden door ons vakkundig hersteld. Het laswerk wordt uitgevoerd met hetzelfde toevoegingsmateriaal en dit allemaal zonder verlies aan sterkte! Op ons laswerk geven wij garantie. Kunststof onderdelen die gedeukt, vervormd of verbogen zijn, worden door het gebruik van hete lucht weer tot de oorspronkelijke vorm gebracht.

OnderdelenLIJN